Det kan du sælge

Hvad kan sælges på EVERCLASSIC.COM?
EVERCLASSIC.COM er en online handelsplads, hvor du kan købe og sælge møbler, brugskunst og design, som har en lødig kvalitet og en varig interesse. 

Hos EVERCLASSIC er det ikke prisen eller designerens navn, der er afgørende. Du kan sælge alt indenfor vores kategorier som har en lødig kvalitet og varig interesse. Dvs. effekter som på en eller anden måde er evig aktuel eller klassisk. Udover alle de velkendte klassikere fra Arne Jacobsen og alle de andre kendte arkitekter, så er glaskanden fra 60’erne, et teakbord fra 50’erne, en krenitskål fra 70’erne, også oplagte salgsemner på EVERCLASSIC.COM.

Bemærk: Indenfor for kunstværker og malerier sælger vi kun værker af bredt anerkendte kunstere. 

Det sælger vi ikke
Vi vil til gengæld helst ikke sælge byggematerialer, haveredskaber, hjemmegjorte effekter og andre effekter som falder udenfor vores kategorier og koncept.
Det er desuden ikke tilladt at sælge varer, der er pornografiske, racistiske, eller på anden måde kan støde enkeltpersoner eller befolkningsgrupper. Vi tillader ikke salg af våben, dyr, nazi-effekter, skeletter og kranier, effekter som ikke overholder Washington-konventionen, kopier af originale effekter og blasfemetiske effekter.

Du kan nedenfor se eksempler på effekter, du kan sælge på EVERCLASSIC.COM. Ellers er det nemt at klikke sig rundt på vores site og se hvad andre har til salg.
Hvis du er i tvivl, kan du altid skrive til os på info@everclassic.com - vi svarer med det samme.
Prøv vores online vurdeing her... klik her


Læs om vores koncept...klik her 
Læs om tankerne bag EVERCLASSIC...klik her

Arrow up